Experter på bilglas i Kalmar

Välkommen till Carglass® Kalmar. Att laga ett stenskott tar ca 30 minuter, ett byte av bilglas ca 2, 5 h. Om du väljer att vänta på verkstaden så kan vi erbjuda dig ett väntrum där vi bjuder på varm dryck, samt fri tillgång till Wi-Fi och magasin.

Verkstadens porthöjd: 2,8 m.

På denna verkstad kan du låna en bil i samband med bytet av din bilruta
Det kostar inget att låna bilen och då den dessutom är helt eldriven (och laddas på verkstaden) behöver du inte ens tänka på bränslekostnaden.
För att boka din lånebil kryssar du endast i rutan för gratis lånebil den dagen du vill boka.

På denna verkstad finns även lånecykel. Du bokar din cykel genom att ringa oss på 0771 575 575.
Boka tid hos Carglass® Kalmar

Vägbeskrivning:

Kör mot Biltema. fortsätt rakt fram på den vägen kör mot Ingo macken / Ad center. Vi ligger mitt emot macken (i Gamla Skokällarens lokaler).

Vi talar dessa språk:

Svenska, English

Om Carglass® Kalmar

Vi lagar din vindruta

Ett stenskott riskerar att göra vindrutan betydligt svagare och därmed till en potentiell säkerhetsrisk. Vi på Carglass® Kalmar lagar din vindruta på mindre än 30 minuter. Så återfår den sin ursprungliga styrka och funktion. Tack vare vårt patenterade lagningsmedel kan vi garantera att lagningen inte går upp och därför ger vi garanti på lagningen så länge du äger bilen.

Vi byter alla sorters bilglas

Vindrutan är en bärande del av moderna bilars kaross och agerar även stöd mot krockkudden vid passagerarsidan om olyckan skulle vara framme. På Carglass® Kalmar har vi den senaste utrustningen för att utföra bilglasbyten oavsett årsmodell, märke eller modell. Vi återställer och återkalibrerar dina säkerhetssystem som kan komma att påverkas vid ett vindrutebyte. När du lämnar vår verkstad kan du känna dig säker på att din bil är säker.

Priser hos Carglass® Kalmar

Vad kostar det?

I regel betalar du mellan 0-200 kr för lagning av stenskott, vid byte av ruta varierar självrisken beroende på försäkringsbolag. Oftast ser du din självrisk när du bokar en tid på vår hemsida, om vi behöver kontakta ditt försäkringsbolag finns din självrisk tillgänglig i Kundportalen inom en arbetsdag.

Trafikförsäkring

Har du enbart trafikförsäkring hjälper vi dig naturligtvis med att laga ditt stenskott också, då betalar du 1050 kr (inkl. moms) direkt till oss.

Carglass® i närheten