Carglass® Malmö Frihamnsviadukten

Välkommen till Carglass® Malmö Frihamnsviadukten. Att laga ett stenskott tar ca 30 minuter, ett byte av bilglas ca 2, 5 h. Om du väljer att vänta på verkstaden så kan vi erbjuda dig ett väntrum där vi bjuder på varm dryck, samt fri tillgång till Wi-Fi och magasin. Eller varför inte låna en av våra lånecyklar?
Boka tid hos Carglass® Malmö Frihamnsviadukten

Vägbeskrivning:

Om du kör söderut (mot Malmö) på västkustvägen så kommer du till korsningen Lodgatan/Västkustvägen, där tar du höger och direkt vänster och vänster igen vid företaget ”Mjuk Tvätt” och in genom grinden…där har du Borrgatan 1C. Kommer du inifrån Malmö kör du upp på Frihamnsviadukten och kör mot västkustvägen, sedan kör du ner vänster mot Lodgatan, för att direkt ta vänster o vänster vid ”Mjuk Tvätt” och sedan in genom grinden. Bussförbindelser finns också, skall du in mot Malmö så finns det buss 32 som går från Lodgatan. Denna buss går då till Malmö C där man då tar ny buss för vidare färd. Likadant är det om du skall ta dig hit med buss, ta buss till Malmö C och där tar du sedan buss 32 och hoppar av vid Lodgatan. Avståndet från busshållplats till verkstaden är ca 400 meter.

Vi talar dessa språk:

Svenska, English

Om Carglass® Malmö Frihamnsviadukten

Vi lagar din vindruta

Ett stenskott riskerar att göra vindrutan betydligt svagare och därmed till en potentiell säkerhetsrisk. Vi på Carglass® Malmö Frihamnsviadukten lagar din vindruta på mindre än 30 minuter. Så återfår den sin ursprungliga styrka och funktion. Tack vare vårt patenterade lagningsmedel kan vi garantera att lagningen inte går upp och därför ger vi garanti på lagningen så länge du äger bilen.

Vi byter alla sorters bilglas

Vindrutan är en bärande del av moderna bilars kaross och agerar även stöd mot krockkudden vid passagerarsidan om olyckan skulle vara framme. På Carglass® Malmö Frihamnsviadukten har vi den senaste utrustningen för att utföra bilglasbyten oavsett årsmodell, märke eller modell. Vi återställer och återkalibrerar dina säkerhetssystem som kan komma att påverkas vid ett vindrutebyte. När du lämnar vår verkstad kan du känna dig säker på att din bil är säker.

Priser hos Carglass® Malmö Frihamnsviadukten

Vad kostar det?

I regel betalar du mellan 0-200 kr för lagning av stenskott, vid byte av ruta varierar självrisken beroende på försäkringsbolag. Oftast ser du din självrisk när du bokar en tid på vår hemsida, om vi behöver kontakta ditt försäkringsbolag finns din självrisk tillgänglig i Kundportalen inom en arbetsdag.

Trafikförsäkring

Har du enbart trafikförsäkring hjälper vi dig naturligtvis med att laga ditt stenskott också, då betalar du 1050 kr (inkl. moms) direkt till oss.

Carglass® i närheten