Carglass® Malmö Lundavägen

Välkommen till Carglass® Malmö Lundavägen. Att laga ett stenskott tar ca 30 minuter, ett byte av bilglas ca 2, 5 h. Om du väljer att vänta på verkstaden så kan vi erbjuda dig ett väntrum där vi bjuder på varm dryck, samt fri tillgång till Wi-Fi och magasin. Eller varför inte låna en av våra lånecyklar?
Boka tid hos Carglass® Malmö Lundavägen

Vägbeskrivning:

Från Värnhemstorget kör du norrut och passerar korsningen med Bilia på höger sida och kör under en viadukt. Passera sedan Hyundai som ligger på vänster sida, fortsätt i 200 meter. Vi ligger på vänster sida, du måste dock fortsätta ca 300 meter i höjd med Lindströms kakelvaruhus och där göra en u-sväng. Kommer du norrifrån kör du på Lundavägen söderut. Passera Kenneths Däck och Shurgard och fortsätt i 200 meter så ligger vi på höger sida. Vi finns mittemot Kirsebergsskolan.

Vi talar dessa språk:

Svenska, English

Om Carglass® Malmö Lundavägen

Vi lagar din vindruta

Ett stenskott riskerar att göra vindrutan betydligt svagare och därmed till en potentiell säkerhetsrisk. Vi på Carglass® Malmö Lundavägen lagar din vindruta på mindre än 30 minuter. Så återfår den sin ursprungliga styrka och funktion. Tack vare vårt patenterade lagningsmedel kan vi garantera att lagningen inte går upp och därför ger vi garanti på lagningen så länge du äger bilen.

Vi byter alla sorters bilglas

Vindrutan är en bärande del av moderna bilars kaross och agerar även stöd mot krockkudden vid passagerarsidan om olyckan skulle vara framme. På Carglass® Malmö Lundavägen har vi den senaste utrustningen för att utföra bilglasbyten oavsett årsmodell, märke eller modell. Vi återställer och återkalibrerar dina säkerhetssystem som kan komma att påverkas vid ett vindrutebyte. När du lämnar vår verkstad kan du känna dig säker på att din bil är säker.

Priser hos Carglass® Malmö Lundavägen

Vad kostar det?

I regel betalar du mellan 0-200 kr för lagning av stenskott, vid byte av ruta varierar självrisken beroende på försäkringsbolag. Oftast ser du din självrisk när du bokar en tid på vår hemsida, om vi behöver kontakta ditt försäkringsbolag finns din självrisk tillgänglig i Kundportalen inom en arbetsdag.

Trafikförsäkring

Har du enbart trafikförsäkring hjälper vi dig naturligtvis med att laga ditt stenskott också, då betalar du 1050 kr (inkl. moms) direkt till oss.

Carglass® i närheten