Experter på bilglas - Västerås Hälla

Välkommen till Carglass® Västerås Hälla. Att laga ett stenskott tar ca 30 minuter, ett byte av bilglas ca 2, 5 h. Om du väljer att vänta på verkstaden så kan vi erbjuda dig ett väntrum där vi bjuder på varm dryck, samt fri tillgång till Wi-Fi och magasin.

Verkstadens porthöjd: 4,5 m.

På denna verkstad finns lånecykel. Du bokar din cykel genom att ringa oss på 0771 575 575.
Boka tid hos Carglass® Västerås Hälla

Vägbeskrivning:

Från centrum kör E18 mot Stockholm, ta höger vid Folkparksmotet och följ sedan Stockholmsvägen fram till Tortunamotet. Sväng vänster i rondellen vid Max, sedan vänster in på Fältmätargatan. Från östra infarten kör du E18 och tar höger vid Hällamotet. Följ Stockholmsvägen till rondellen vid Max. Ta höger i rondellen och sedan vänster in på Fältmätargatan.

Vi talar dessa språk:

Svenska, English

Om Carglass® Västerås Hälla

Vi lagar din vindruta

Ett stenskott riskerar att göra vindrutan betydligt svagare och därmed till en potentiell säkerhetsrisk. Vi på Carglass® Västerås Hälla lagar din vindruta på mindre än 30 minuter. Så återfår den sin ursprungliga styrka och funktion. Tack vare vårt patenterade lagningsmedel kan vi garantera att lagningen inte går upp och därför ger vi garanti på lagningen så länge du äger bilen.

Vi byter alla sorters bilglas

Vindrutan är en bärande del av moderna bilars kaross och agerar även stöd mot krockkudden vid passagerarsidan om olyckan skulle vara framme. På Carglass® Västerås Hälla har vi den senaste utrustningen för att utföra bilglasbyten oavsett årsmodell, märke eller modell. Vi återställer och återkalibrerar dina säkerhetssystem som kan komma att påverkas vid ett vindrutebyte. När du lämnar vår verkstad kan du känna dig säker på att din bil är säker.

Priser hos Carglass® Västerås Hälla

Vad kostar det?

I regel betalar du mellan 0-200 kr för lagning av stenskott, vid byte av ruta varierar självrisken beroende på försäkringsbolag. Oftast ser du din självrisk när du bokar en tid på vår hemsida, om vi behöver kontakta ditt försäkringsbolag finns din självrisk tillgänglig i Kundportalen inom en arbetsdag.

Trafikförsäkring

Har du enbart trafikförsäkring hjälper vi dig naturligtvis med att laga ditt stenskott också, då betalar du 1050 kr (inkl. moms) direkt till oss.